BENVINGUDA

Recomanacions per a l'estiu (per als papàs i mamàs)

Estimades famílies ha finalitzat el curs i és el moment de fer balanç. Un curs de treball, d'esforços, i de molts moments compartits amb els vostres fills i filles, moments divertits, i alguns no tant, però moments d'aprenentatge i d'acompanyament, un any més de les seues vides, de la qual cosa em sent una privilegiada. 


Enguany ha sigut un any un poquet diferent en quant que les tecnologies van aparèixer a la nostra classe i han suposat un extra d'il·lusió que abans no teniem, fem treballs i  no es queden només a la llibreta, podem ensenyar-los i compartir-los amb moltes persones, i es queden publicats per a sempre. Aquestos treballs ens han fet llegir i escriure molt, tant a ells com a mi. 
Hem experimentat  moltes eines que no coneixien, les han après mot fàcilment, (com no, era d'esperar), i hem  treballat de manera col·laborativa, a treballar en grup..., tenint en compte que aprenem fent coses, no memoritzant únicament. Han participat, i han construit en definitiva, han après a aprendre.


Estic molt contenta per tot el que han après, espere que vosaltres ho aprecieu igual que jo. 
Per vosaltres, papàs i mamàs, també ha sigut una manera diferent de treballar, espere que hageu après també cosetes que els vostres fills vos contaven quan arribaven a casa. Si que m'agradaria que l'any que ve participàreu un poquet més en el bloc, felicitant-los pels treballs que fan, i seguint-lo, ja que ahí està el dia a dia del que fem. 

Aquestos últims dies hem aprofitat per a treballar els perills d'internet i els comportaments bons en la red, aprofiteu l'estiu per a vore totes les entrades que hi han al bloc amb l'etiqueta que posa per als papàs i mamàs, hi han pàgines per a vore en els vostres fills, i recordeu, que no estiguen a soles amb l'ordinador i controleu-les el xat de g-mail, internet no és per això, no s'han d'acostumar a "perdre el temps".


Per repassar Matemàtiques i Llengua  tenen ací al bloc a muntó de pàgines, només han d'entrar en les diferents asignatures. De totes maneres he trobat aquesta, que repassa tota primària, l'Anglés, Matemàtiques, Castellà, i Medi (encara que està tot en castellà). Poden treballar a l'ordinador o bé els podeu imprimir quaderns de cada unitat.
També per a repassar el càlcul hi ha aquesta altra en la que podeu treure pàgines d'operacions i solucionaris, tant de nombres decimals com naturals.
Els he dit també que fessen alguna presentació de fotos de les vacances i també em poden escriure en Google docs si volen i compartir-lo a mi.
A més i com no llegir, els mateixos s'han recomanat llibres en aquesta presentació tan bonica, poden destriar algú per llegir-lo durant l'estiu.
I  Per últim agrair-vos que hageu possibilitat que els vostres fills i filles pogueren treballar a casa amb l'ordinador, ja que com sabeu no disposem a les aules de mitjans per fer-ho.


Que passeu un estiu molt bo, i descanseu, aprofiteu el temps lliure i de relax per a estar amb els vostres fills, el proper curs tenim molts projectes i compte amb vosaltres com sempre. 
                                                    Una salutació. Mª Carmen.

Ah! i recordeu, el bloc, no se'n va de vacances, qualsevol coseta que trobe interessant serà publicada, així que reviseu-lo aviat.

1 comentari: