BENVINGUDA

Construyendo Historias (10na entrega)

I acó s'acaba amics, aquesta es l'últim encàrrec que ens envia Gregorio Toribio, l'autor i arquitecte d'aquest gran edifici que vosaltres esteu construint. Crec que ho hem passat molt bé escrivint aquestes històries que ens arribaven d'altres coles, fetes per altres xiquets. Ens ha suposat llegir i escriure d'una manera divertida i amena, a més a més de fer dibuixos, posar-nos a pensar, treballar en grup, en parelles... posar-nos d'acord, conformar-nos quan el nostre treball no eixia destriat, en fi a muntó de coses d'aprenentatge i una experiència molt positiva. Donem les gràcies al seu autor i totes les persones que han treballat en aquest projecte.
I per finalitzar la història és de Olga i Cristina i el dibuix de Lluna i Cassandra. Ací el podem vore publicat en "Construyendo historias"

De repente, apareció otro león que quería comerse a Tomasa. El león tenía las garras afiladas y la melena larguísima. Iba dando vueltas alrededor de la tortuga con cara de pocos amigos. Iba rugiendo ferozmente. La tortuga estaba asustadísima. Carlos se asustó mucho porque en cualquier momento podía perder a su amiga.
Jorge y Natalia miraban asustados, no se atrevían a mover ni un dedo. No sabían qué hacer, estaban demasiado asustados para pensar. De repente, vieron que el león estaba a punto de tirarse sobre Tomasa y tomaron una decisión:

1. Llamar a la protectora de animales.
2. Luchar contra el león.
3. Decirle que era una tortuga de juguete.
4. Intentar hacerse amigos.
Créditos:
Autores: Lluna Monserrat, Cassandra D. Olga Ramón y Cristina Golf
Curso: 5º Primaria
Centro: Ceip Voramar
Localidad: Alicante
Provincia: Alicante
País: ESPAÑA
Tutora: Mª Carmen Devesa Zamora

1 comentari:

  1. Hola Mari Carmen sóc lluna i voli dirte que aquest projecte me a encantat.Gracies per ensenyarnos tantes coses des del principi,Una abraç.Adeu

    ResponElimina