BENVINGUDA

BENVINGUDA

Hola, sóc Mª Carmen, la senyo de 5é A, comence aquesta aventura amb molta il·lusió i vull que m'acompanyeu, perquè junts podem compartir, disfrutar, però sobretot aprendre, APRENDRE JUNTS.


Este bloc serà un experiment que anirem confeccionant entre tots aquest curs, i serà un espai de reflexió i del dia a dia de la nostra classe.
Em sent molt feliç de que sigueu els meus companys de viatge, veniu?

10 comentaris:

  1. Aquest blog m'encanta perque es pot estudiar ,

    fer manualitats i jugar a molts jocs. Dani C

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por tu felicitación sobre lo de Educared, compañera!
    Esas cosas animan a continuar.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Hola sóc Samuel i he entrat a ortografia

    i m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  4. Hola sóc Daniel Gomez i volia dir-te que m'ha agradat molt el bloc.

    ResponElimina
  5. Hola sóc Andrea S. i he estat mirant tot el del blog,m'ha agradat molt els jocs de matamàtiques. Espere que poces coses noves cada poc temps.

    ResponElimina
  6. hola m'ha agradat molt els videos i els jocs .
    Cristina N.

    ResponElimina
  7. mcarmen volia dirte que quan va començar el curs ningú simaginaria que el blog anara tan bé as fet que nosaltres es a dir 5é a ens sentim orgullosos del nostre treball amb les tic gracies per tot.
    enorabona de claudia

    ResponElimina
  8. MªCarmen, a principi de curs ningú savia tant d'informàtica com ara, de no ser per tu mai hauriem aprés tot això de les TIC. Estic molt, però que molt contenta de que hagis fet el esforç de crear aquest blog i ensenyar-nos un muntó de coses d'informàtica.
    Moltes gràcies, guapa.

    ResponElimina
  9. MªCarmen aquest any ens has ensenyat un muntó de les TIC, i ningú s'ímaginaria que el blog anaba a anar tan bé. Espere que l'any que bé continuem aprenenent més coses. Moltes gracies per tot el que ens has ensenyat,
    Cristina G.

    ResponElimina
  10. Hola,Mari Carmen soc maria ,i escric astó per a felicitarte per tot aquest treball.Que ningú simaginaria que tinguerm un bloc.
    Felisitats

    maria

    ResponElimina