BENVINGUDA

Videoconferència

Per fi va arribar el dia de la conexió amb el continent Antàrtic. No sabiem si seria possible, però al final, a les 15:30 hores vam entrar a l'aula de música i allí, a la pantalla estava el militar de la base espanyola. La veritat és que pareix impossible que quasi 13.000 km de distància puguen estar tan a prop gràcies a internet i a la tecnologia.

Vam estar més d'una hora conectats, però es va passar molt ràpid, fent preguntes i més preguntes. Crec que tant professors com alumnes van eixir bocabadats.

En nom de tota la comunitat educativa del cole Voramar GRÀCIES!! a totes les persones que heu fet que aquesta experiència siga inoblidable per a tots. Perquè hem pogut treballar, aprendre i compartir.

Alguns dels treballs els posarem ací al bloc, com aquesta crònica de Cristina Golf

Hui, dia 21/02/2011, hem tingut la sort de fer una videoconferència amb la base “Gabriel de Castilla”, a l’illa Decepció,(Antàrtida).
De primer hem parlat amb el cap; després amb el pare de Blanca (una xiqueta de 4t B), encarregat del desplaçament dels científics; i per últim, amb la veterinària.
El cap, ens ha explicat un poquet el que feien allí. Després, li hem fet unes preguntes al pare de Blanca. Per últim la veterinària ens ha dit el que investigaven allí, i li hem fet
preguntes. Sempre ens recordarem de la vesprada en que vam parlar amb l'Antàrtida.



La Antartida y el Cole Voramar més prop que mai on PhotoPeach






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada