BENVINGUDA

L'Antàrtida a un pas

Internet ens apropa al continent antàrtic

El proper dilluns 21 de febrer, els xiquets i xiquetes del col·legi Voramar i els seus professors, tindran la sort de poder comunicar-se per videoconferència amb la base militar Gabriel de Castilla, que Espanya té a l’Antàrtida.

Aquesta oportunitat se’ns ha presentada gràcies a que el papà d’una companya hi és allí. Així doncs que hem aprofitat per a preparar aquest moment.

Ens ens trobat amb la necessitat de conèixer aquest continent; les seues característiques, la seua fauna i flora, el seu valor ecològic, el seu clima... i ens hem documentat al voltant de quina és la missió espanyola a l’illa Decepción així com del Tractat antàrtic,

Per a tot aquest treball em utilitzat les TIC; Google docs per a escriure textos i fer presentacions fantàstiques, Google imatges per a buscar, Goolge earth i Google maps, per a buscar i localitzar l’Antàritda, i el punt on es troben els militars, You tube per a buscar videos, en fi totes unes eines que ens fan aprendre i disfrutar.

Ara haurem de preparar a fons l’entrevista i pensar en les preguntes que considerem interessants per a fer-li les a les persones que es conecten amb nosaltres.

Tot una experiència d’aprenentatge, en la que una vegada més la tenologia ens ho posa molt més fàcil i senzill, en la que no importen els quilòmetres als que ens trobem, perquè no importen les distàncies. Això si, ara hem de pregar per a que res no falle i no se’n vaja la conexió.

Gràcies a tots els que han possible aquesta experiència.
L'estudi de l'Antàrtida ens ha servit per a aprendre coses noves i fer nous treballs com aquestos que us deixem ací.
a els que han aquesta experiènci







També podem visitar el bloc del cole per a vore la temperatura que tenen allí ara, i moltes més coses.

Ja contarem com ens va el dilluns...

1 comentari:

  1. Se nota que habeis trabajado este tema bastante bien.
    Me han gustado mucho las fotos y todas las informaciones que aquí aparecen son muy interesantes.

    ¡Enhorabuena!

    ResponElimina