BENVINGUDA

Primera aportació al poemari "Poesia eres tú"


El nostre treball ja ha sigut publicat al Projecte col·laboratiu "Poesía, eres tú". Aquesta és la primera entrega, però, podem continuar participant en aquest poemari colectiu, en el que xiquets i xiquetes de tota Espanya, com podem veure al mapa, aprenen poemes, els reciten i els comparteixen amb altres companys. Una idea extarordinària per a treballar la poesia.





Receptari de cuina

El treball d'una persona és important, però si unim esforços i creem un treball col·laboratiu fet per tots i amb la possibilitat de que que els pares puguen ajudar-nos, crec que el resultat encara és millor. Amb aquesta proposta haviem de fer una recepta en casa, amb la nostra família. Fer-li la foto i aprendre a rebaixar-li el tamany amb el programa PICNIK després inserir-la a la presentació de Google Docs. De segur que ens quedarà de lo més bonica, i haurem fet un treball de TOTS i ENTRE TOTS.

Jocs matemàtics

En aquesta pàgina trobareu una gran quantitat de jocs per a jugar amb les Matemàtiques. Només que està en anglés, pero no importa, veritat?