BENVINGUDA

Xerrada amb motiu del dia internacional de l'autisme


Hui amb motiu de la celebració del dia internacional de l'autisme, el proper 2 d'abril, Rosa, la logopeda de les aules específiques del cole, ens ha donat una xerrada per a que coneixerem les caraterístiques d'aquest trastorn. Si entenem millor com es comporten aquestos companys nostres, podrem conviure millor amb ells, ja que tindre-los al cole junt a nosaltres ens dona oportunitat de conèixer-los i estimar-los.




Click to play this Smilebox thank you
Create your own thank you - Powered by Smilebox

Pikipalabra

Pincha aquí para jugar

Sistema sexagesimal

Ací podràs treballar les mesures temporals i dels angles, les equivalències, vore les formes simples i complexes, així com fer diferents jocs i problemes.

Col·laborant i compartint històries i poesïes

Encara acabavem d'apuntar-nos al projecte col·laboratiu de Poesía eres tú quan va sorgir el projecte de Construyendo historias. El primer és de poesia i el segon de narrativa. En el primer participem en valencià i en el segon en castellà. El primer es centra en Espanya i el segon creua fronteres. Si volem saber més podem visitar ambdues pàgines.

Però, perquè ens hem apuntat?, doncs perquè són molt interessants, perquè treballarem les competències lingüístiques, i perquè ens obrin portes i ens donen oportunitats d'aprende de una manera més creativa, en un entorn que ja no és només el de la nostra classe, si no que tenim companys de altres llocs, d'altres coles inclús d'altres països.

Com explica Gregorio Toribio, creador de Construyendo historias podem treballar el següent:
  • El gust por la creació literaria, creant històries i poesïes.
  • Tindre un esperit col.laboratiu, al crear diferentes històries en las que intervendràn sis xiquets para cadascuna d'elles.
  • Impulsar l'afició a la lectura mijançant el blog.
  • Fer dibuixos o representacions de les històries que es vagen creant.
A més podrem:
  • Llegir poemes i seleccionar un que ens agrade.
  • Preparar la seua lectura / declamació, amb bona entonació i ritme, així com comprende-lo.
  • Preparar una breu exposició sobre el significat del poema.
  • Conèixer la biografia de l'autor del poema.
Tots els treballas a més els farem amb usant les TIC i intentant aprende més. Ànim i a treballar!!

Carnestoltes



Hui no hem pogut celebrar el carnestoltes perquè el temps amenaçava pluja, i al final esta vesprada no ha caigut una gota. Però no passa res, i fins que arriba el proper divendres podem consultar aquesta pàgina de edu365 per a conèixer més al voltant de l'origen de Carnestoltes i sobre les seues tradicions, cançons, jocs, etc. Té activitats i coses molt divertides, us recomane que la visiteu, vos agradarà.